martes, 18 de noviembre de 2014

PARAULES DE LA NOSTRA PRESIDENTA EN EL XX FESTIVAL DE BANDAS DEL MARÍTIM



Paraules de la nostra Presidenta:

És un encontre de gran goig poder trobarnos les cinc Bandes de música dels Poblats Marítim que ens dediquem i fem música conscients que la música és un llenguatge universal que transmet com tot art lo millor del ser humà sense límits ni fronteres i des de la diversitat de cultures. Nosaltres des de la especial i rica cultura del poble valencià.

I ens reunim per celebrar la meravella d’aquest gran teixit musical que s’estén al llarg delsPoblats Marítims que començà fa molts d’anys i que ha anat creixent i continua en plena marxa perquè malgrat les dificultats econòmiques en qué ens trobem, la il·lusió, generositat, professionalitat i compromís d’un bon grapat de persones ho están fent possible.

Perquè a més estem convençuts que la música és la nostra aportació a la societat, ja que condiu Sanfeliu “tot art (la música) descriu i reinventa el món generant valors de no-violència, diàleg, solidaritat i invitant a la reflexió. A través d’ella és possible adquirir valors i qualitats relacionades amb la solidaritat, com saber escoltar, dialogar, respectar, treballar en equip...”.

Volem donar les gràcies d’un modo especial als participants a la grandiosa cercavila d’ahir a la vesprada pels carrers de Natzaret de les cinc Bandes del Marítim. Mai havia hagut a Natzaret una desfilada tan important i nombrosa. Vos ho volem agrair tant pel gran regal i aportació que féreu tant per una major autoestima del barri com pel fet de sentir-nos com a Centre de Música arropats i acompanyats per vosaltres. Voldríem que fora un objectiu de les cinc Societats Musicals del Marítim: ajudar-nos a fer música i músics de qualitat.

Com a Centre de Música i Dansa de Natzaret vos invitem a tots i totes a participar i disfrutar de la riquesa musical d’aquest extraordinari concert del XX Festival de Bandes de Música del Marítim.

Dª. Elena Zamacola Arístegui
Presidenta del Centre de Música i Dansa de Natzaret



No hay comentarios:

Publicar un comentario